Blogg

Läckagesökning och luktutredning

En läcka som inte upptäckts kan ge mikrobiella angrepp t.ex. mögel eller röta. Detta kan leda till obehaglig lukt eller försvagning i konstruktionen. Tillsammans med våra samarbetspartners finner vi källan till problemet och tar fram en åtgärdsplan. Vi har möjlighet att utreda läckor i olika… Läs mer »Läckagesökning och luktutredning

Relining

En introduktion till relining Del 1 av 3.

Om man som fastighetsägare står inför en stundande renovering av sina avloppstammar erbjuder relining ett flertal olika metoder och material som de olika entreprenörerna förespråkar. Dessa metoder har olika för och nackdelar och som fastighetsägare eller bostadsrättsförening är det viktigt att känna till dessa för att kunna fatta ett så korrekt beslut som möjligt.

Relining eller stambyte?

Åren har gått och allt oftare får jouren ringa efter spolbilen för att lösa stopp i avloppet, eventuellt har ett par tillfälliga läckor kanske lagats? Kanske är det dags att lyfta frågan på nästa styrelsemöte, är det relining eller stambyte som är vägen framåt? Ett… Läs mer »Relining eller stambyte?